Introducing the Forest Hut; a mini Bert's Box installed at The Pig

February 8, 2018

THE PIG has introduced a second totally individual Bert’s Box to the New Forest.  Bert & May Spaces have created a bespoke box using their environmentally friendly building design combined with Judy Hutson’s timeless interiors.

The Forest Hut at THE PIG is down a meandering path near the hotel’s garden cottages.  Nestled amongst the trees, this original accommodation has been meticulously thought through to ensure total comfort for PIG guests set within a romantic ‘Hansel & Gretel’ woodland clearing.

Inside the hut the master bedroom looks onto THE PIG’s garden and the room’s own decking area.  The bedroom features a floor made of reclaimed timber plus double-glazed aluminium doors and windows.  The wooded paneled walls, warm checked bed throw and chic retro lighting make this one of the most stylish and quirky rooms of any of THE PIGs.  The en-suite bathroom holds a stylish freestanding bath in deep grey-green; original to the end.

The Forest Hut pairs lovable luxury with rustic charm which is very likely to satisfy all guests who stay in this enchanting hideaway.